Facebook

Tirsdag d. 10/12-13

Juhuuuu! Så er det blevet tid til Champions League igen, starten på en super fodbolduge med masser af europæisk fodbold. Idag kan vi jo ikke komme uden om, at det bliver meget interessant, at følge fck mod mægtigere Real Madrid.

Det er også i denne kamp jeg har fundet dagens odds, jeg synes virkelig det er et super odds og tror på det kan stoppe min dårlige stime:D

Oddset går på at Real Madrid scorer i begge halvlege og giver pengene 1,95 gange igen. Jeg er godt klar over at fck ikke har tabt en CL gruppekamp på hjemmebane, men med den stærke trup Real Madrid stiller med, er jeg sikker på at de nok skal bombe nogle kasser ind!

Real Madrid scorer i begge halvlege til odds 1,95

Kampnummer: 22528 (1-tal)

Skal i se kampen?

3

  • Kasper

    Selvfølgelig skal jeg se kampen. Tror den bliver interessant. Real Madrid har ikke noget at spille for, hvorimod F.C.K har en del.

    Men i hvert fald tak for din blog, og dine “oddset-råd” De har givet mig lidt ekstra penge på lommen. Jeg har dog ændret lidt, og spillet på Real Madrid som vinder, med Handicap 1-0, til odds 2.10 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Casper

      Hej Kasper
      Fantastisk at du kan li det jeg laver, og bruge det til noget:) dit odds ser heller ikke dårligt ud, overvejede det også selv. Det kan godt være RM ikke har noget at spille for, men er du gal en giftig trup de stiller med. Håber vi får set en masse lækre mål. Go kamp og held og lykke med dit odds.
      Hilsen Casper

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kasper

      Når, det gik da meget godt. Trist at F.C.K tabte, men begge vores odds gik hjem 🙂
      God aften

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook